2020-06-28 649 瀏覽
💛🇹🇭終於有機會可以試到呢間任何時間都大把長龍,動輒等足兩粒鐘嘅💛泰菜餐廳🍴,今晚夜一夜先去拜訪,在門外點好菜後入座後無耐就有得食,餐廳比較窄小,亦無豪華嘅裝潢,走平價路線,一切只以食物嘅水準作保證🇹🇭———————————————————————————🍽燒牛肉🥩🐮💬🔥人氣🔥本來諗住唔叫,但枱枱都有叫,所以真係一定要叫,好好食,炭烤香口,5成熟,肉質仍嫩,蘸埋辣汁超掂😋.🍽燒雞全翼🐔💬好似係一種規矩一樣,人人都會點嚟食,因為人人都鍾意食,又點會係唔好食🤓.🍽豬肉遊船河🐽🍜💬眼見豬肉同芫茜蔥佈滿碗面,已經知道答案,粉絲索哂濃郁嘅湯底,美味可口,又幾正😏.🍽馬拉盞樋菜🌶🥬💬眼見到是非一般馬拉盞咁簡單,多咗好多辣汁,仲有蝦仔、蔥頭等配料,感覺不錯😋
———————————————————————————
🍽燒牛肉🥩🐮