2020-05-10 75 瀏覽
有朋友住呢頭話有間性價比唔錯嘅泰國嘢遇左時間散步,決定早少少食晚餐,又可以避開人群,又唔駛等咁耐野食,非常好 淨睇相覺得碗麵都幾健康,有綠色野🤣 不過出街食梗係叫啲平時屋企唔煮嘅嘢啦 鮮蝦頭船粉冬陰功湯冬陰功湯唔算好辣 平時食開譚仔10小辣都接受到 酸辣好開胃 好開心冇揀錯湯底 好食到可以連湯底都飲埋 份量okay 有四隻蝦 另一個係冬陰功泡飯泡飯入味 應該同冬陰功湯一齊煮 女仔來講其實飯既份量有啲多 慢慢食都食唔晒🤣眼闊肚窄 黎到嗰陣好肚餓所以叫咗串燒 食完個面都飽飽地 不過為左唔浪費食物 我地都有食埋 因為串燒既香味係咁飄黎😂見到隔離枱有杯好靚既野飲 我地都叫左杯泰式梳打特飲 密桃味 係淡橙黃色☺️想打卡影得靚啲就最好坐窗邊 影野食既時候可以用街做背景 可以影到霓虹燈既感覺 唯有下次啦😅
有朋友住呢頭話有間性價比唔錯嘅泰國嘢
淨睇相覺得碗麵都幾健康,有綠色野🤣
不過出街食梗係叫啲平時屋企唔煮嘅嘢啦

鮮蝦頭船粉冬陰功湯