-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥥🥥🥥🥥🥥🍴 🍽🍴🍽🍴🍽每個禮拜有幾日都要去尖沙咀覓食,今次因為時間有啲趕冇得搵地方坐低食,所以就搵咗呢間做外賣嘅泰式小店🙈🥢燒墨魚丸 3串 $54 🆙墨魚丸極力推薦!本身以為會係打邊爐個種墨魚丸,點知原來佢地嘅墨魚丸係真係有墨魚粒!墨魚丸肉質結實,啖啖都覺得真材實料,仲可以配埋泰式甜辣醬,更加有泰式風味💯!🥢 雞肉串燒 3串 $54 🆗雞肉串燒都係即叫即燒,等候時間會耐少少。雞肉燒至金黃,帶炭香味,肉質好嫩滑唔乾身,配埋沙嗲醬更惹味!🥢芒果糯米飯 $45🆙糯米飯翻熱後口感煙韌綿密,椰漿帶有濃郁嘅椰香同牛奶香氣,切片芒果肉嘅甜味同糯米飯嘅甜味相輔相成,令人食唔停口!店員好貼心知我好快會食就先幫我翻熱😆🥢斑蘭千層糕 $40 🆙 斑蘭千層糕一盒有6件,涷或熱食同樣出色!店員幫手翻熱左所以食嘅時候仲係微温,食落口感彈牙。千層糕椰香濃郁又唔會太甜,做飯後果一流!-🌟評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.625/10 -🍴🍽🍴🍽🍴

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥥🥥🥥🥥🥥🍴 🍽🍴🍽🍴🍽

服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.625/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥥🥥🥥🥥🥥🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 小清邁 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路15A號柯士甸大廈地下A號舖
#bakdiu泰式 #bakdiu尖沙咀 #bakdiu油尖旺