2K
🇹🇭泰國直送食材既米芝蓮🇹🇭-平時成日食日本野或者西餐 今日就食下泰國菜轉轉口味🙈Bann Phadtai 係泰國既過江龍餐廳 更係米芝蓮既推介🥳所有既食材都係由泰國直送‼️-🍢沙嗲豬肉串 $78沙嗲豬肉係用炭爐燒 比普通燒法更加容易鎖緊肉汁 唔似一般串燒咁燒到乾哂🙈再加上自製沙嗲汁 簡直係一絕-🐷燒豬頸肉炒金邊粉 $88金邊粉比較濕身同煙韌 配上酸甜汁好開胃🥰再加上辣topping放係側邊 可以自行調較辣度-🐣無骨海南雞飯 $88無骨既雞肉好方便食用 食落雞皮爽口 雞肉嫩滑 連皮食都唔覺肥膩🐔-🥭芒果斑蘭葉糯米飯 $58芒果好甜好有份量 而糯米飯就加左斑蘭味 感覺好清新 再加入左脆米粒增加口感 好味到飽一飽都仲食得哂😋-🥥椰青 $42椰青比平時既椰青大個 一打開個蓋差不多滿瀉👻食完泰國野飲返個清清甜甜既椰青簡直係大滿足🐽-📍Baan Phadthai將軍澳重華路8號東港城1樓187A及187B號舖
🇹🇭泰國直送食材既米芝蓮🇹🇭
🍢沙嗲豬肉串 $78