2023-07-01
去完海洋公園熱辣辣左全日就要搵有咩好食,諗住出返嚟金鐘搭一個站去尖沙咀搵食,揀左間泰國嘢♥ 菠蘿🍍海鮮炒飯 $168次次黎食泰國嘢都一定會嗌菠蘿炒飯,米飯炒得粒粒分明,每粒都吸哂菠蘿🍍既甜味🥰海鮮份量超足料有蝦、魷魚🦑同青口,每啖飯仲有菠蘿肉、臘腸同埋提子乾伴隨肉鬆同腰果一齊食最好食😋♥ 汁燒安格斯小排🥩 $198一上枱已經聞到好香,份量都唔少有好多件牛小扒,牛肉味香濃帶7成熟肉質口感就最好,點埋泰式辣汁十分惹味♥ 泰式炒椰菜苗🥬 $128椰菜苗平時好少會整黎食,泰式炒就最合適不過,帶辣辣地幾過癮夠哂風味♥ 串燒沙嗲雞🐓 $38串燒雞一份有兩串,大大件既雞件燒得好香!蘸上滿滿沙嗲汁好好食😍個沙嗲汁我仲留返黎點其他菜式食😆♥ 芒果糯米飯 $68最愛芒果糯米飯❤️芒果大大舊仲好香甜,淋埋椰汁上糯米飯面頭再夾上芒果一齊食就最夾♥ 珍多冰🥤 $42一個字,正!熱左全日終於可以坐低飲番杯凍嘢透心涼! 梛香味濃,綠色粉條有咬口♥ Pussy Foot🍹 $88唔飲酒飲番杯mocktail,係由橙汁、菠蘿汁、番石榴汁、牛奶同七喜,超fresh♡ 平時都好鍾意食泰國嘢!呢度菜式多選擇,仲有半露天位置,唔
♥ 菠蘿🍍海鮮炒飯 $168
♥ 汁燒安格斯小排🥩 $198
♥ 泰式炒椰菜苗🥬 $128
♥ 串燒沙嗲雞🐓 $38
♥ 芒果糯米飯 $68
♥ 珍多冰🥤 $42
♥ Pussy Foot🍹 $88
♡ 平時都好鍾意食泰國嘢!呢度菜式多選擇,仲有半露天位置,唔係去玩完太熱我都諗住坐室外有feel啲🤣