2024-07-06 26 瀏覽
📍 寶泰船麵 -旺角係店外就俾個巨型排骨吸引咗,身為食肉獸嘅我哋當然即刻衝去試啦,餐廳裝修充滿木系日系感覺,傳統泰國餐廳完全唔同,感覺更加新潮輕鬆😍✨ 清邁咖哩雞湯麵雞腿咖哩飯的咖哩濃郁,除了椰奶香氣外,尾韻還帶著辣味!雞腿炸得酥脆多汁,沾上咖哩一起吃更有次感🍗✨ 火山排骨湯麵{鴨蛋麵}秘製排骨、蘿蔔嚟到果然夠晒震撼,調味有青檸汁,辣椒、蒜蓉同芫荽🌿 酸酸辣辣幾開胃刺激,排骨肉質軟腍,一撕開就有好多肉🐷 五大塊肋排豎起,構建成一座大火山的形狀,從頂端淋上特製醬料,像極了爆發後的火山。帶著手套將肋排一點一點拆解,肉質十分軟嫩,肥瘦適中,沾著微酸微辣的醬料,爽口不油膩,份量很多🐽蘿蔔好腍好入味👍✨ 黃金炸豬腩炸豬腩超香口!炸到到脆卜卜還帶點油香,一點也不乾!唔似中式燒腩仔咁會好咸~✨ 芥蘭菜食咁多肉,食返一碟菜,平衡一下🥬✨ 泰式凍奶茶泰式奶茶陣雲尼拿味又香又出,少甜嘅甜度剛剛好,冰沙涼浸浸,奶凍又香又滑,層次同口感有所提升🥛✨ 菠蘿粒粒梳打夏天的來臨,來一杯菠蘿🍍為答謝大家對Boathai的支持繼十蚊豬手飯後,✨️Boathai再次推出優惠✨️憑身份證號碼上有4️⃣, 6️⃣, 8️⃣, 0️⃣即享有以下優

📍 寶泰船麵 -旺角

✨ 清邁咖哩雞湯麵
雞腿咖哩飯的咖哩濃郁,除了椰奶香氣外,尾韻還帶著辣味!
雞腿炸得酥脆多汁,沾上咖哩一起吃更有次感🍗

✨ 火山排骨湯麵{鴨蛋麵}
秘製排骨、蘿蔔

蘿蔔好腍好入味👍

✨ 黃金炸豬腩

✨ 芥蘭菜
食咁多肉,食返一碟菜,平衡一下🥬

✨ 泰式凍奶茶

✨ 菠蘿粒粒梳打
夏天的來臨,來一杯菠蘿🍍

為答謝大家對Boathai的支持
繼十蚊豬手飯後,
✨️Boathai再次推出優惠✨️
憑身份證號碼上有4️⃣, 6️⃣, 8️⃣, 0️⃣即享有以下優惠:
1個數字獲得9折優惠
2個數字獲得85折優惠
3個數字獲得8折優惠
4個數字獲得75折優惠

⚠️活動日期為6月27號起7月31日
⚠️此優惠不適合於午餐,及其他優惠同時使用
⚠️相同號碼不能重複使用

📣快啲攞你個身份證嚟Boathai對一對📣

✨️Boathai優惠陸續有嚟,密切留意✨️