2016-03-19 1269 瀏覽
好粉會黎行街!今次黎到,朋友話呢間泰菜好味!當然食呢間啦,因為我唔熟呢頭!我地一行5人,叫左一個四人餐加一個飯!都幾抵食!泰菜識飲一定要飲冬陰公啦!有個爐一路滾住,熱住咁上台!望到都吸引呀!呢個冬陰公岩我口,無論酸同辣都岩岩好!飲落有好濃既蝦味!飲完唔會想係咁飲水!佢既蝦都好新鮮!佢份量都唔少! 咖哩牛肉麵包,麵包焗到好脆身!唔會因為啲汁令到佢入面濕哂!個牛肉仲好滑好淋!串燒,雞牛豬都有!每款都好好味!唔會柴肉!仲好滑!肉既熟度岩岩好!佢個汁偏甜!小朋友都岩食!通菜一定要食啦!泰菜點少得佢呀!佢炒得好夠火喉!保留菜本身既爽口!唔會太咸!生菜包!呢個一定要食呀!佢炒到啲豬肉仲有好多肉汁!唔會乾!有少少辣!包埋生菜食!嘩!幸福到呢!金邊粉,好味!粉到條條分明!唔會一舊舊咁!呢個魚真係驚喜之作!香炸爐魚!香脆,魚肉好多汁!佢個粉漿唔會覺得好熱氣!加埋個酸辣汁!真係停唔到口!菠蘿炒飯!另個套餐唔包的!係我地另外叫的!好味!炒得好好,乾濕度岩岩好!食落仲有好多配菜,每一口都好豐富!最後唔少得泰式甜品!真係大滿足!本身佢個四人餐尬好多野食!每款份量都唔少!我地加左個飯食到超飽呀!見意大家可以好

我地一行5人,叫左一個四人餐加一個飯!都幾抵食!
金邊粉,好味!粉到條條分明!唔會一舊舊咁!
菠蘿炒飯!另個套餐唔包的!係我地另外叫的!

最後唔少得泰式甜品!真係大滿足!

本身佢個四人餐尬好多野食!每款份量都唔少!我地加左個飯食到超飽呀!見意大家可以好似我地咁!5到6人叫一個套餐,要再加想食的!呢間有下次!同行朋友都覺得比九龍城更好食!
10 分鐘 (堂食)