2018-04-23
今日同朋友突然好想食泰國野,就上openrice睇下附近有咩食😝最後比我地發現了泰聚💕因為我地都好餓,所以一去到就點左好多。我地叫左一個肉碎粉絲湯,青咖哩牛腩同一份泰式小食🐷 原來泰式小食(小)都已經咁大份,所以大家記得睇住人數嗌阿!有兩粒好似糭既小食原來係燒雞👍🏻因爲一直包喺裏面,所以超入味阿!其他小食都好香脆,唔會太油又熱辣辣咁❤️🤤青咖哩牛腩一黎就好香,食落係滿滿既咖哩香💕🤤牛腩都幾多,肥肥地既牛腩送飯一流👍🏻個肉碎粉絲湯比到驚喜我😃估唔到個湯咁甜😛仲有好多料,一路食飯一路飲湯,可以雙重享受🙆🏻我地每人叫左一杯特色飲品,我叫既火龍果沙冰超正!睇相可以見到幾大杯!!!我由未食野到最後走都未飲完haha 而我地叫左個甜品,係泰式西米糕🤪超香又多西米露🤤👍🏻強烈推薦要點黎試下
我地每人叫左一杯特色飲品,我叫既火龍果沙冰超正!睇相可以見到幾大杯!!!我由未食野到最後走都未飲完haha 而我地叫左個 甜品,係泰式西米糕🤪超香又多西米露🤤👍🏻強烈推薦要點黎試下