今晚同朋友食飯,想搵間靚靚地嘅餐廳,openrice見到tommy yummy好多好評😋決定試下😆被安排坐窗邊位,好有氣氛❤️✨雖然店內好多客人,不過店員上菜速度好快,有效率!😆👍🏻芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118擺得好靚,好吸睛😆✨打卡一流!天氣咁熱食一啖即刻透心涼😋餐廳用咗原隻泰國腰芒燒製而成,芒果香味濃郁,果肉鮮甜多汁,好食!🤤側邊放滿芒果乳酪冰同忌廉,食到粒粒芒果肉,口感好好🫶🏻最驚喜係底層竟然有糯米飯!真係估唔到😆綿綿冰+糯米飯,味道非常夾!而且甜度啱啱好,甜而不膩,食到停唔到口🤤真係好睇又好食,份量好足,食到我地好飽😆大大大推薦!✨串燒拼盤6串 $152可選泰式酸辣汁/沙嗲汁,有齊豬、牛、雞、丸類,真係好豐富!😝火喉控制得好好🔥串燒一d都唔乾,保留到肉汁,表面燒到微脆,入面肉質嫩滑,配埋濃味醬汁,冇得頂!啱晒同朋友一齊share🤤食到泰國風味🇹🇭真係泰好食啦🤤🔥🔥🔥
芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118
芒果乳酪疊疊冰