餐廳: 泰好運泰國菜館
資訊:

2019-03-13 492 瀏覽
之前試咗小曼谷泰國菜,今次 近近地就嚟呢度食🍲座位都幾闊落、好坐,有冷氣嘅大排檔feel, 之前都嚟食過,多數食濕炒豬肉河粉, 貪佢唔油膩、豬肉片滑溜、濕濕地、同好多菜食 今次叫咗金邊粉食🍲😚泰式豬手金邊粉熱辣辣送上 食麵最緊要夠熱,D餸唔係好多, 湯底ok夠香夠濃✌, 蘿蔔夠腍、入味、無渣 ,可惜太少嘞,唔夠喉,加多一兩塊會好啲, 豬手炆得幾好,入口即化, 以午餐嚟講,這個分量有啲唔夠,畀多少少餸會好啲( 我係一個貪心嘅人)凍檸賓👩‍⚖ 食物味道係ok嘅,啲餸多少少會好啲囉,I 🥕
之前試咗小曼谷泰國菜,今次 近近地就嚟呢度食🍲

座位都幾闊落、好坐,有冷氣嘅大排檔feel
今次叫咗金邊粉食🍲😚

泰式豬手金邊粉

熱辣辣送上
食麵最緊要夠熱
,D餸唔係好多
凍檸賓

👩‍⚖ 食物味道係ok嘅,啲餸多少少會好啲囉,I
🥕
2019-03-12