2022-10-04 433 瀏覽
☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本資料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽‎➳ Chin Chin Thai Cuisine (康怡廣場)𖠚ᐝ 泰式蛋包炒金邊粉𖠚ᐝ炸蝦餅(6件)𖠚ᐝ泰式串燒(半打)⚑太古康山道1-2號康怡廣場北座3樓T1號舖ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥♡☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨食後感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽泰式蛋包炒金邊粉金邊粉炒得好入味!酸酸甜甜咁,金邊粉比較硬,仲有少少煙韌🤣仲有豆腐乾同芽菜做配菜!側邊有花生同辣椒粉,要小心辣椒粉有啲辣🌶上面嘅蛋係網狀,影相好靚不過食落蛋味唔重🥲仲有三隻炸蝦🍤泰式串燒(半打)泰式串燒可以揀牛豬雞,我就揀咗每一款各兩個!三款最鍾意豬同雞,食落肉質比較嫩🤤串燒本身嘅調味都幾重,就咁食都食到幾香🥰不過食得多有少少太濃味~牛肉串燒有少少韌!佢嘅沙嗲醬好香花生味,好味😋炸蝦餅(6件)一共有六隻蝦餅好食,炸得好脆,外脆內軟~配埋泰式辣醬好正!雖然味道好味,但係有少少唔抵食🥺☽‎⋆.•* ¨¨¨¨¨¨¨¨¨睇多啲¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽

𖠚ᐝ 泰式蛋包炒金邊粉
𖠚ᐝ炸蝦餅(6件)
𖠚ᐝ泰式串燒(半打)
⚑太古康山道1-2號康怡廣場北座3樓T1號舖

ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥♡

泰式蛋包炒金邊粉

泰式串燒(半打)

炸蝦餅(6件)