2人餐 $228 (另加一)大蝦冬陰功湯黎到仲係熱辣辣,賣相唔錯,都幾足料,可惜偏酸同甜,個人不太喜歡🥲鍾意甜酸口味既可能會喜歡🤣泰式燒烤拼盤(細)份量都唔少,有雞翼、雞肉串、辣肉腸、燒豬肉。真心抵食!配埋沙嗲汁十分出色!不過條辣肉腸比較多肥豬肉🥲泰式無骨海南雞(半隻)雞肉嫩滑,三款醬汁都好味,份量十足,食極都仲有咁😆😆真心抵食馬拉盞炒通菜一個字講哂 「正」👍🏻👍🏻👍🏻另外二人餐仲可以揀跟飯或者跟印度薄餅,仲有前菜+兩杯嘢飲添。而且可以加$15升級飲品,我就揀左牛油果香葉沙冰,好清新之餘仲食到粒粒嘅牛油果🥑,又唔會太甜wo💛💜泰式燒豬頸肉(跟餐追加$20 )個份量係有啲驚喜嘅,不過不太建議追加,因為好韌🥲另外,依家如果喺OpenRice book位,下午茶有七五折優惠/ 晚市飲品仲有半價優惠添呀,大家不要錯過最後附上餐牌供大家參考☺️
2人餐 $228 (另加一)

大蝦冬陰功湯

泰式燒烤拼盤(細)
泰式無骨海南雞(半隻)

泰式無骨海南雞(半隻)

馬拉盞炒通菜
一個字講哂 「正」👍🏻👍🏻👍🏻

泰式燒豬頸肉(跟餐追加$20 )
個份量係有啲驚喜嘅,不過不太建議追加,因為好韌🥲

最後附上餐牌供大家參考☺️
  • 馬拉盞炒通菜