泰式fusion 菜,高質有驚喜!-今次試嘅依間泰菜餐廳,位於尖沙咀高層,一入到去已經比室內嘅裝修吸引,好靚🤩 餐廳環境舒適之餘,食物亦冇令人失望,可以話係性價比高之選!-食物我地揀咗Set menu for two $398 (優惠價)包自助沙律吧特色湯品 精緻主菜 兩杯飲品 (熱柚子蜜 / 冰水蜜桃烏龍茶)另外 + $108  可以有小食拼盤 -先講自助沙律吧,有薯仔、南瓜、羽衣甘藍等八款沙律可供選擇,調味料同醬汁都有得自己揀-至於特色湯品,推介泰式冬蔭功湯,酸酸地好開胃-主菜推介風味參巴醬煎三文魚配日本麵豉鮮菌意大利飯,依道菜式令人一試難忘,麵豉湯飲得多,麵豉放落意大利飯,估唔到出奇地夾-而小食拼盤性價比亦十分高,分別有6款小食(去骨酸辣鳳爪、蝦餅、泰式春卷、巴馬火腿蜜瓜卷、蜜糖雞翼、煙三文魚卷),以木製托盤呈上,賣相同味道都非常不錯-回頭推介度:4/5 食物質素:4/5餐廳環境:5/5 #香港#香港美食#hkfood#hkfoodie#cheral_diary#泰菜#fusion#尖沙咀美食
泰式fusion 菜,高質有驚喜!
餐廳環境舒適之餘,食物亦冇令人失望,可以話係性價比高之選!
食物我地揀咗
Set menu for two $398 (優惠價)
包自助沙律吧
特色湯品
精緻主菜
兩杯飲品 (熱柚子蜜 / 冰水蜜桃烏龍茶)
另外 + $108  可以有小食拼盤
至於特色湯品,推介泰式冬蔭功湯,酸酸地好開胃
回頭推介度:4/5
食物質素:4/5