2023-07-20 413 瀏覽
#港女美食到元朗今日想飲泰式奶茶所以就揀左Woodsage去作為我地午餐嘅餐廳🍴 Woodsage (元朗)📍元朗福田徑2-16號樂富大廈地下7號舖餐廳有午市Menu供應~餐牌上有泰式x西式嘅選擇,亦都有就咁西式嘅選擇。大家可以根據當日嘅心情去決定食咩菜式😆✨粟米芝士雞肉墨西哥卷拼薯條$68食落香脆,入面有粟米粒加雞肉,咬落仲有洋葱加芝士嘅香氣。薯條係新鮮熱辣炸出嚟嘅粗薯條,仲有少少蔬菜沙律伴碟。✨明太子蟹肉忌廉意粉 $72意粉食落軟硬適中,明太子醬比杰身,如果可以多啲汁就更好了~ 碟意粉都幾大碟,兩個人share都夠食👍🏻✨泰式奶茶 $28泰式奶茶以玻璃樽呈上,仲有個木塞非常精美。而且泰式奶茶係冇冰嘅,保證原汁原味。飲落唔會太甜,仲飲到茶底嘅苦澀味,好飲🤤午餐Menu係有得配飲品架!不過因為我同朋友都想飲泰式奶茶,所以就以正價點左嚟飲啦🙊✨總結人均消費💸:$99/1人味道:🌕🌕🌕🌗🌑份量:🌕🌕🌕🌕🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑質素:🌕🌕🌕🌕🌑::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #foo
#港女美食到元朗

🍴 Woodsage (元朗)
📍元朗福田徑2-16號樂富大廈地下7號舖

份量:🌕🌕🌕🌕🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑

#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover #foodlife
#foodholiceatdiary#元朗cafe