2023-08-02 16 瀏覽
蛋糕賣相精緻,除咗外表像真,就連味道都還原到,泰勁啦👍🏻除咗蛋糕,中環店內環境裝修裝修到好似泰國啲打卡cafe,俾人有種度假風嘅感覺,好輕鬆好chill😎♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 榴槤 $88榴槤飄香~陣陣榴槤香氣頂層榴槤肉造型係榴槤cream入面就係麻糬同蛋糕層層相間,一共4層,喺尾二嗰層,仲有一層榴槤肉,真係泰香啦😍❥ 香蕉煎餅 $76肥美飽滿嘅香蕉係由香蕉蓉同香蕉味mousse整成,香蕉味極濃郁淋上朱古力醬同煉奶嘅煎餅同綿密嘅蛋糕層層相間,中間仲夾住Q彈香蕉麻糬成晒件cake,記得食埋個「發泡膠兜」用白朱古力整架,食得架😆❥ 芒果糯米飯 $78粒粒芒果,加埋mousse、煙韌麻糬同蛋糕,酸酸甜甜,唔但止賣相,連味道都好似食緊芒果糯米飯😋❥ 泰式綠奶茶 $68除咗個蓋,杯身同飲筒都食得架!晶瑩剔透嘅啫喱下,就係濃郁泰式綠奶茶(綠茶底)mousse包住充滿空氣感嘅蛋糕,食食下仲有少少薄荷涼感😌∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴
蛋糕賣相精緻,除咗外表像真,就連味道都還原到,泰勁啦👍🏻

❥ 榴槤 $88
榴槤飄香~陣陣榴槤香氣