2019-08-28 1193 瀏覽
呢間泰菜已經唔係第一次食啦, 次次想係元朗食泰國野都一定會黎呢度!又抵食又方便!次次黎都一定會叫呢個海南雞飯, 我不嬲都好鐘意食海南雞既!呢度海南雞飯可以加錢轉雞脾, 不過就算係普通部份都好滑, 唔會好肥!油飯就唔係好油同好香, 不過加埋個辣醬同雞一齊食就好正啦!仲有大大碗湯, 一個人已經好夠飽!跟住就叫左馬拉盞炒小椰菜, 平時都係叫通菜多, 今次就試試呢個小椰菜相對上, 呢個菜比通菜硬, 但佢好足料所以都好入味!跟住就黎左呢個黃咖哩牛尾!平時會叫紅酒牛尾, 但今次就試下呢個新野啦!佢除左有差唔多10舊牛尾仲有好多其他配菜, 薯仔, 唔同椒, 全部都煮到好似味, 好濃味!牛尾好入味仲好易咬, 好容易就可以咬開!而且雖然係咖哩都唔太辣!叫咖哩就一定要搵d野送下佢既!我地就叫左薄餅, 感覺上好似無咁飽, 雖然都好飽!哈哈一上到黎就好熱!加埋d咖哩汁一齊食真係好好食!2樣野加埋一齊就好夾!個餅都好香!係呢區黎講呢間真係唔錯, 性價比高又好食的泰菜!之前都仲有食過其他唔同食物都好唔錯!一定會再黎!
又抵食又方便!

次次黎都一定會叫呢個海南雞飯, 我不嬲都好鐘意食海南雞既!

相對上, 呢個菜比通菜硬, 但佢好足料所以都好入味!

叫咖哩就一定要搵d野送下佢既!
我地就叫左薄餅, 感覺上好似無咁飽, 雖然都好飽!哈哈

係呢區黎講呢間真係唔錯, 性價比高又好食的泰菜!
之前都仲有食過其他唔同食物都好唔錯!
一定會再黎!
2019-07-28