等我黎個不專業既英文堂👩🏻‍🏫𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐇𝐮𝐧𝐠𝐫𝐲 = 太肚餓 = 我長期處於既狀態🤰🏻由於泰𝐇𝐮𝐧𝐠𝐫𝐲,所以我要買野食🥡依間小食店係由泰國人開🇹🇭夠晒正宗❤️‍🔥~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪泰式魚肚羹 ($60)湯底係用鮮骨熬成🔥無加味精💯勁足料,魚肚份量超多🐟仲有好多配料 • 冬菇 • 豬紅 • 鵪鶉蛋 • 鷄絲…🍲我另外加多左米粉底(另加+$10),索湯必點😎.▪串燒 ($15 - $18/串)買夠𝟓串,有優惠價($80)揀左(泰式燒腩肉 • 泰北豬肉腸 • 豬 • 牛 • 雞全翼)🍢🍡燒得幾香,頭𝟐款最特別,最夠泰🇹🇭燒腩肉皮脆卜卜💥唔會只得肥膏,肥瘦適中🐷泰北豬肉腸,粒粒狀,脆腸衣外皮包住(豬肉 • 粉絲 • 飯…)🐖另外有配埋泰式醬汁,夠晒地道泰國風味🧡讚讚位一💕串燒用錫紙兜,保溫時間長𝐝,外賣都唔驚凍晒🌡.老闆💁🏻‍♂️仲推介左鬼汁(泰式粿粉),下次去開再食先得🥣.仲見到有好得意既🐻熊熊韮菜粿,聽講泰國🇹🇭好𝐇𝐢𝐭🔥不過我唔忍心,冇食到🫣如果有朋友仔食左,可以分享我知味道呀🤣.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
等我黎個不專業既英文堂👩🏻‍🏫
由於泰𝐇𝐮𝐧𝐠𝐫𝐲,所以我要買野食🥡
依間小食店係由泰國人開🇹🇭夠晒正宗❤️‍🔥

▪泰式魚肚羹 ($60)
湯底係用鮮骨熬成🔥無加味精💯
勁足料,魚肚份量超多🐟
仲有好多配料 • 冬菇 • 豬紅 • 鵪鶉蛋 • 鷄絲…🍲
我另外加多左米粉底(另加+$10),索湯必點😎
泰式魚肚羹
泰式魚肚羹

▪串燒 ($15 - $18/串)
買夠𝟓串,有優惠價($80)
燒得幾香,頭𝟐款最特別,最夠泰🇹🇭
燒腩肉皮脆卜卜💥唔會只得肥膏,肥瘦適中🐷
另外有配埋泰式醬汁,夠晒地道泰國風味🧡
串燒

讚讚位一💕串燒用錫紙兜,保溫時間長𝐝,外賣都唔驚凍晒🌡

老闆💁🏻‍♂️仲推介左鬼汁(泰式粿粉),下次去開再食先得🥣
如果有朋友仔食左,可以分享我知味道呀🤣
熊熊韮菜粿

🔺店舖有枱櫈,可堂食🪑
🔺除左熟食🥡 • 野飲🥤,仲有𝟏𝟎𝟎%水果冰條(芒果 • 榴槤),黎緊天氣開始熱岩晒🥵
泰式燒腩肉
外賣自取