2019-08-12 1413 瀏覽
作為球迷⚽️, 我同男朋友經常都會夜晚睇波, 而多數去嘅就係位於尖東嘅Nara Thai, 每次我地都會早d去嘅, 因為一有波睇, 而且又係大賽的話就一定多人到爆。海鮮冬陰功湯🌶🥘, 幾香而且酸酸地唔太辣, 味道幾濃, 而且都算多海鮮🦐🦑軟殼蟹青木瓜沙律🦀🥗, 軟殼蟹即炸, 香口又脆, 青木瓜絲酸酸地好醒胃, 好味😋咖哩蟹肉配蒜蓉包🥘🥖, 岩哂重口味嘅朋友仔😂, e個係3樣野中我覺得最好食嘅😋😋 先講下個咖哩醬🥘, 咖哩醬味濃, 每匙羹都🥄到好多蟹肉🤤🤤,至於蒜蓉包幾熱而且好脆, 蒜蓉亦都唔少, 配埋個咖哩醬, 完全係味覺嘅享受👍🏻, 如果蒜蓉包可以多兩三塊更好😋😋

宵夜
  • 咖哩蟹肉配蒜蓉包