2019-09-30 204 瀏覽
GreyHound Cafe其實係泰國過江龍既餐廳,一直都好受遊客同當地人歡迎,而香港亦開左幾間分店,今次選擇沙田呢間試試佢既創意料理😎裝飾以新潮黑色為主,地方寬闊,下午去時都唔太多人,環境安靜,適合和朋友聊天🙈------菜式1. 鮮蝦炒金邊粉 3.8/52. 豬柳串燒配糯米飯 2/5👎🏻金邊粉顏色同香味都唔錯,蝦有3-4隻,但上菜時已經唔太熱,粉有d痴埋一齊,但味道不錯糯米飯配椰汁同芒果先係絕配,咸食我真係第一次試🙈豬柳串燒我覺得燒得有點乾身,而滿心期待糯米飯,冇味而且好快就變得好硬,糯米飯配豬柳串同埋辣醬汁唔太夾,試一次就夠😕⭐️服務一般,由攞menu,加水都係客人主動問職員,午餐來說價錢都算中上,但食物品質又未去到呢個價錢,性價比唔高,有點名過於實😕

------
菜式