2023-03-06 129 瀏覽
今日我同老婆同埋班朋友嚟咗一間餐廳食飯,整體印象真係好正啊!座位附近有個魚缸,裡面嘅蝦好新鮮,係今次嘅亮點之一!一坐低就有位好friendly嘅服務員教我哋點樣人道咁對待撈出嚟嘅蝦,要凍到佢哋靜止先可以燒熟。餐廳仲送咗每個人一串好大嘅烤鰻魚,味道超鮮美,魚皮烤得好脆口,我哋真係好鐘意食!自助餐區有好多選擇,有燒烤牛肉、海鮮、蔬菜、包子等等。而且外面仲有熟食區,有麵同前菜,仲有東風螺等小食,味道都好唔錯,真係好啦!飲品櫃選擇都非常豐富,有汽水、茶類、酒類,各款口味都有,一定揀到啱口味。任食嘅燒花蟹真係好誇張,雖然唔算肥美,但係好有蟹鮮味。烤得Dry,去甜品櫃食雪糕都好正啊!