2021-04-13
好耐之前泥食過呢間餐廳最特別既龍蝦湯流心牛角包🥐 今次去中環 又心思思想過泥食牛角包😆Tea time時間過嚟都幾多人 全場座無虛席 好彩book左位👅 Lunch Menu好抵食 有好多選擇 只係$148已經包左starter main 同dessert😍 我地Starter就揀左期間限定既爆漿蟹膏流心牛角包🥐 一切開牛角色 蟹膏即時流出😱 牛角包好鬆脆 加上香濃既蟹膏真係好特別好邪惡🤤Main我地就加左$38要和牛面頰配脆芋絲 黑蒜薯蓉😋 擺盤非常精緻 和牛面頰肉質超腍 同脆芋絲 口感好大對比 點少少honey mustard同炸蒜片一齊食一流🤤 黑蒜薯蓉帶甜味 同配菜一齊食好夾👅另外 我哋仲點左一個主菜 係北海道珍寶帶子意粉🍝 加$12仲有慢煮流心蛋🥚 意粉配上自家製招牌龍蝦汁烹調 好香濃 意粉軟硬適中 加上露荀一齊食很不錯👍🏻 帶子好大粒 微微煎香過表面 仲好嫩😋甜品我地就揀左海鹽焦糖咖啡流心牛角包 海鹽味幾出 都係平日比較少食到既味道 值得一試☺️飲品呢到選擇都唔少架 我地就揀左2杯幾特別既 分別係Tiramisu Cheesy同Sparkling Peach Cheesy🍑
飲品呢到選擇都唔少架 我地就揀左2杯幾特別既 分別係Tiramisu Cheesy同Sparkling Peach Cheesy🍑 芝士奶蓋加上咖啡的而且確幾有食緊Tiramisu既感覺👍🏻