2018-02-19
之前係ig見到呢間嘅牛角包🥐見到新春期間照常營業於是就趁最後一日假期去試下原來這兩款流心🥐是新的難怪在menu看不到(幸好問一下店員😊)。。。。。。。。。。。。。。。龍蝦湯流心牛角包🥐▸流心是有的,但沒有想像中澎湃,如果再流心一點就好了😌 龍蝦湯味道不錯,不會太咸,加埋鬆脆的🥐,真的像喝龍蝦酥皮湯的感覺🤤😋 。。。。。。。。。。。。。。。海鹽焦糖咖啡流心牛角包🥐▸這款的流心程度比上一款更低 (但眼見隔離枱超勁流心,超澎湃,忍不住嘩了一聲和抱著羨慕的眼神😍) 咖啡味幾香☕️,亦都唔會好甜,但相比之下龍蝦湯🥐更得我歡心😍。。。。。。。。。。。。。。。Ginger Lemon Honey Cooler 🍋🍯▸呢杯真係好岩我呢啲中意Ginger嘅人,好夠薑味,原來Ginger juice 係法國黎,加埋🍋🍯少少甜少少酸,令薑味更加突出,真心推薦👍🏻 (第一啖可能會唔慣,但包你愈飲愈中意😍)
見到新春期間照常營業
於是就趁最後一日假期去試下
原來這兩款流心🥐是新的
難怪在menu看不到
(幸好問一下店員😊)
龍蝦湯流心牛角包🥐
海鹽焦糖咖啡流心牛角包🥐