第三次挑戰蝦蝦燒 🦐🦐🔥,今次自私食,一個人原來都可以盡興🧍🏻‍♀️成功開啟埋「一餐飯食兩條魚」既成就✅🔥大量海鮮選擇淨係魚都有四五款選擇!仲有生蠔、鮑魚、扇貝、螺、魷魚同花甲等,而座位隔離就有流水蝦,隻隻都好生猛🦐 我最鍾意一定係鮑魚,彈牙新鮮😋✨🔥調味料齊全雖然海鮮原汁原味已經好食,但醬汁有畫龍點睛之效!有齊牛油、蒜蓉、豉油同泰式辣汁,撈埋粉絲食真係好重口味,欲罷不能🤣🔥肉類·配料有幾個大雪櫃裝滿左唔同食材,由於我個肚已經塞滿咗海鮮,淨係食到幾串肉類,當中最推薦係叉燒🤣🍨 甜品環節除咗整香蕉船,我最鍾意嘅食法就係燒兩件窩夫,加埋雪糕一冷一熱咁食。窩夫邊位燒得脆脆,食落鬆軟,加埋雪糕一啖過啪✨

🔥大量海鮮選擇

🔥調味料齊全