2021-04-25
流浪貓之家,浪浪需要一個家🏠一去再去旺角貓cafe,貓貓實在太可愛🥰🥺第一次去全體訓嗮覺,好安靜好乖,可以靜靜雞摸吓肉球😆第二次去個個精精靈靈,好活潑好enjoy我地同佢地玩逗貓棒🤣.第一個鐘$68,其後$48/hr(每一個鐘包一杯嘢飲)有其他小食,詳情佢哋佢哋IG啦~.想去嘅話要記住book位啊,有分室內同室外,貓貓會喺嗮室內,但室外環境都好chill呢~第一張隻布偶貓咁樣嘅眼神望著我真係可愛到犯規!🥺細細粒粒咁,啲毛好fluffy好好摸🥰其他貓貓都勁得意,又唔抗拒陌生人☺️.飲咗杯熱朱古力,漸變顏色好靚~味道就ok喇正常,飲到底會甜啲😋重點係黎玩貓!.想講呢度嘅環境都幾舒服,所有設計都有一種溫暖嘅感覺。好多貓爬架,同埋有貓棒比客人同貓貓互動😚.另一杯野飲揀咗Hazelnut Latte,覺得比朱古力好飲,味道反而仲濃啲~
流浪貓之家,浪浪需要一個家🏠
第一個鐘$68,其後$48/hr
(每一個鐘包一杯嘢飲)
有其他小食,詳情佢哋佢哋IG啦~