2025-01-23 0 瀏覽
流浮山有一間人氣好高既韓燒放題,仲有佢哋好出名嘅窯雞!到咗流浮山迴旋處就見到😍最打卡位當然係佢哋既藍色小屋啦🤓餐廳有室外同埋室內,店員好貼心咁安排我哋坐室內位置,仲安排BB櫈,室內係以電爐為主,佈置比較華麗;室外就好似露營咁以炭爐為主🌟呢度空間感十足,而且Pet-friendly同埋有免費泊車服務,好適合朋友同埋家人聚會。食物種類都有好多選擇,其中包括有牛舌、牛板腱、牛仔骨、西冷、五花腩卷、厚切豬頸肉、雞翼、丸類、司華力腸、鳳梨同埋菜類🍍小朋友最愛食粟米🌽蒜蓉雜菇,真係超級香呀😍我地都encore左唔少🤓用手機QR CODE落單好方便,上菜都好快速✨我哋專誠嚟試嘅窯雞🐔果然冇令我地失望,原隻上抵食呀❤️餐廳用秘製嘅方法醃製,利用炭燒放入特式瓦缸烤焗,香料滲入雞皮同埋雞肉,啖啖肉又嫩滑滴哂油咁超Juicy😆雞皮烤得金黃又脆!食得出師傅製作好認真,果然係餐廳招牌😍甜品仲有任食Häagen-Dazs同埋Dreyer’s雪糕!汽水係玻璃樽超有童年回憶😆餐廳店員都好nice,老闆仲同小朋友玩😝今次我哋係食晚市「太君御燒」120分鐘成人$278/小童$148!汽水任飲,食物甜品窯雞任食,仲免加一收費

今次我哋係食晚市「太君御燒」120分鐘成人$278/小童$148!汽水任飲,食物甜品窯雞任食,仲免加一收費,去邊度搵啊😆無論食物質素定係環境,性價比都高!我地都食到肚仔超滿足咁返屋企😌

@koreanbbqchickenbuffet
2024-11-22