(非會員)
2009-09-11 21 瀏覽
睇完下面個位朋友既食評,我都忍唔住要分享下我既"經歷"聽朋友講呢間野好多人食成日都要排隊,咁我地就book左位3個人諗住入去試下啦去到,個阿姐竟然比左張大圓枱我地坐~個陣已經心知不妙,我地3個人咋喎,細枱都夠啦?我咪問個阿姐可唔可以掉張細枱比我地~佢個陣仲言之鑿鑿咁話"唔駛~得架喇"點知,到我地點哂野食開哂爐食都食到一半個陣唔知係咪多人得濟佢地唔夠位~竟然叫我地轉去細枱!!我一開始已經問左你駛唔駛轉你話唔駛!!到我地食到一半個陣你先同我地講叫我地轉枱?!我地個下真係o哂嘴,食到一半先黎逼住要搬竇,乜mood都冇哂啦我一開始已經問過你駛唔駛轉細枱,你話唔駛,ok~你做咁耐我suppose你有一套自己既排位方式但原來你既方式就係亂咁比位,唔理人多人少坐左先算,唔夠位咪叫人搬竇囉~講真,呢到服務唔錯,店員幾有禮貌,d野食都跟得幾足食物既水準唔差~蝦丸墨丸好正~但價錢唔平,值唔值就見人見志啦唯獨是入座既流程真係好有問題,令人食到成肚火你問我會唔會再黎,就真係要諗下喇,我唔想又食到要走難咁款囉ps我地食個陣時不時見到負責安排入座個位阿姐黑口黑面咁走上黎鬧人朋友見到就講左句"佢有時間鬧人點解唔改善
睇完下面個位朋友既食評,我都忍唔住要分享下我既"經歷"

去到,個阿姐竟然比左張大圓枱我地坐~
個陣已經心知不妙,我地3個人咋喎,細枱都夠啦?

講真,呢到服務唔錯,店員幾有禮貌,d野食都跟得幾足
食物既水準唔差~蝦丸墨丸好正~
但價錢唔平,值唔值就見人見志啦

唯獨是入座既流程真係好有問題,令人食到成肚火

你問我會唔會再黎,就真係要諗下喇,我唔想又食到要走難咁款囉

朋友見到就講左句"佢有時間鬧人點解唔改善下派位既安排先呢?
"

最後比個良心建議, 呢到既流程安排真係要改善下喇!
2009-08-15