2022-09-08 25 瀏覽
琴日同屋企人去食咗呢間港式餐廳,食物好高水準,喺出面排隊嘅時候就比餐牌吸引咗,有好多款食物,價錢都唔算好貴。😊🌟回味雞煲雞肉保持鮮嫩彈滑,雞味好濃,雞肉一食就同骨分離,方便進食,雞皮上的雞油還會散發著陣陣香氣,吃起來就係欲罷不能的感覺。😍😍🌟青花椒烤鉗魚鉗魚係燒烤魚中最常用嘅種類,肉質柔軟有彈性,肉嫩滑多汁,蛋白質極為豐富,鮮辣,蔥香,香辣,蒜香多種感覺湧上舌尖。🤩🤩🤩🌟寧波醉蝦蝦肉鮮嫩彈牙,大大隻好多肉,非常新鮮,不會太軟。有用特別湯汁浸過,口感豐富濃郁。😋😋🔥🌟酥脆五香卷食之外酥內潤,鮮美可口。食落去爆少少油🥰,非常香脆,聞落去好香,肉軟嫩多汁😁,係特別推介嘅小食。🥳餐牌甚多選擇,而且好多都好有特色小菜,下次再同朋友黎試!🤤

🌟回味雞煲

🌟青花椒烤鉗魚

🌟寧波醉蝦

🌟酥脆五香卷
餐牌甚多選擇,而且好多都好有特色小菜,下次再同朋友黎試!🤤