餐廳: 豚王 (V Point)
資訊:

2023-10-18 70 瀏覽
豚王喺香港已屹立多年當想食濃味啲嘅拉麵都會想起豚王10月限定 - 元氣王🥢口味選擇:醬油少, 香味油普通, 少蒜蓉, 腩肉, 葱, 無辣, 普通軟硬度幼麵香濃咖喱油配合豚骨湯底加上極濃郁嘅特製咖喱牛肉球整碗拉麵濃郁到極致 必加配溏心蛋 好味黑王🥢口味選擇:醬油普通, 香味油淡, 超多蒜蓉, 肩肉, 葱, 2辛, 普通軟硬度幼麵由墨魚汁混合秘製黑醬 再混以新鮮蔬菜配合成湯底2辛未有辣嘅感覺 個人喜歡再辣啲肩肉大塊 脂肪較少肉味重再加配晚上先會供應嘅豚王秘製燒叉燒 粒粒叉燒肉好香 好似食緊零食咁豚王餃子王🥢白菜豬肉餡料 味道都正常水準
豚王喺香港已屹立多年
當想食濃味啲嘅拉麵都會想起豚王