2019-06-14 57 瀏覽
第一次到呢到食飯 入到裡面已覺得環境相當有情調 播住外國音樂 配住未叫野食都已經會送上既爆谷 令返工一日既緊張節奏輕鬆左落黎食物質素真心有驚喜 叫左一個Set Dinner - 有前菜 主菜 甜品 同野飲 另外亦叫了特價生蠔($108/6) 及 單點了海鮮龍蝦汁意大利飯Set Dinner前菜未算特別 但主菜真心驚喜 芝士龍蝦拼和牛牛柳 龍蝦肉爽口彈牙而且有海鮮既鮮甜 和牛牛柳叫左五成熟 夠嫩夠滑 入口鬆化但又唔會油膩 係真和牛 餐飲可揀紅白酒 令成件事更加有情調甜品當日set係跟芝士撻 但因本人不好芝士 所以加錢轉左焦糖燉蛋 都唔錯生蠔質素亦是令人意想不到 新鮮肥美有海水味海鮮龍蝦汁意大利飯則味道正常 不過不失另外都值得一提 見到隔離枱嘅豬手應該都烤得好脆 仲要好大份 然後仲會淋上酒 係你面前點火變成火燒豬手 睇落去好吸引總之呢間必定會嚟再食 用黎慶祝節日一d都唔會失望失禮!
食物質素真心有驚喜
Set Dinner前菜未算特別 但主菜真心驚喜
餐飲可揀紅白酒 令成件事更加有情調
生蠔質素亦是令人意想不到 新鮮肥美有海水味
海鮮龍蝦汁意大利飯則味道正常 不過不失
總之呢間必定會嚟再食 用黎慶祝節日一d都唔會失望失禮!

2019-06-13