2023-08-15 300 瀏覽
Cruise今次去好多人都介紹過既異國風浪漫西餐廳Cruise,不得不讚呢到既服務同offer,首先預早book位可以兩個人座到張大圓枱對住無亂大海,望出北角維多利亞港,其次兩個人食一個情侣套餐人均只係$440,高級餐廳黎講係好有良心!一般唔過千都唔洗諗住可以出到門口,基本海景餐廳晚市係唔會做到呢個價位既餐單。再者餐廳全程都不限時間,一餐飯可以坐到收工,最後店員仲好掂心咁幫我地影即影即有留念真係好好MKT, 我地唔會慶祝節日或週年生日,都有甜品送上!會再去!時令即開生蠔正常味道,加上魚子特別鮮,係好食油甘魚刺身係中東風情既做法,味道酸酸甜甜,食落會覺得唔夠。豬腩肉生菜包呢道係重中之重!一口咬落去有如卡通片啞時間主角也飛上天!豬腩肉濃滿口腔,再搭返啲生菜既清爽,連減肥都會暫時放棄!曳曳馬沙文馬沙文係一碟牛面肉,個汁要品味,一嚐知道要煮好耐椒鹽鮮魷仲有贈送蝦餅,建議點佢三隻醬好食,佢會先上,食住等小菜係一碟菜,佢有啲中東辣,怕辣可以試下叫佢少辣!仲有甜品可可椰子想飲杯酒即係酒水兩杯
Cruise

時令即開生蠔
正常味道,加上魚子特別鮮,係好食

油甘魚刺身
係中東風情既做法,味道酸酸甜甜,食落會覺得唔夠。

豬腩肉生菜包

曳曳馬沙文
馬沙文係一碟牛面肉,個汁要品味,一嚐知道要煮好耐

椒鹽鮮魷
仲有贈送蝦餅,建議點佢三隻醬好食,佢會先上,食住等
小菜係一碟菜,佢有啲中東辣,怕辣可以試下叫佢少辣!

仲有甜品可可椰子
想飲杯酒即係酒水兩杯