2017-10-09 96 瀏覽
去旺角一帶晚上泊車都幾吾方便,今晚男友泊左個好地方,係近油麻地嘅,行落樓梯,見到間吾錯嘅餐廳,醫左肚先。呢間係係中華書局旁邊,好似自成一角咁,幾有feel,可能係地理不太方便,所以晚飯時間吾算多人,吾洗等位係旺角晚飯時間真係好。我食左dinner set,我食左小食再追加了多樣,推介英式炸尤魚圈,即點即炸,好香炸,好食,另外水牛城雞翼都好惹味。法國牛肝菌帆立貝忌廉汁意大利粉,好食丫,好creamy,不過又吾會太over,仲落左好多菇菌岩晒我,帆立貝好大粒,煎得好香,吾錯,幾好味,意粉份量都好多,吾會其他西餐得兩條,呢碟食完好飽,又好食。食左杯牛奶咖啡,吾錯,傾下計relax下,完美一餐。

食左杯牛奶咖啡,吾錯,傾下計relax下,完美一餐。