2017-09-12 153 瀏覽
同朋友一齊慶祝生日,一入到餐廳,就見到個好大座巴黎鐵塔,好似去左巴黎一樣,加上燈光效果出色,浪漫氣氛濃厚點菜係用iPad ,好先進,好少餐廳會咁落本,連高級餐廳多數都係紙牌頭盤係串燒,泰式串燒,品種好多,牛雞肉連秋葵都有,照顧到女士想食又想健康心態,無咁肥,哈哈冷盤叫左生蠔,生蠔好生鮮,夠凍甜,staff 見我地係咁影相,仲走黎溫馨提示要唔要遲d上,怕生蠔壞,好細心😘😘😘2款pizza 🍕pepperoni pizza 同埋黑豚肉pizza 我至愛食pizza , 水準唔錯,餅底夠薄,肉汁又有每一口都好juicy 主菜叫左牛扒,7成熟岩岩好,唔錯!德國腸拼盤,一流!一人一條都夠哂,影完一輪相都仲好熱,唔會好似某d餐廳咁整完擺到凍哂先上😋😋😋😋另外叫左芝士鐵塔意粉,鐵塔芝士好搶眼,好脆身!意粉好多,好足料,好彩人夠多先食得哂👍🏻👍🏻👍🏻Snack 就叫左魔天輪,炸物多選擇,想食蠔又得,蟹又得,魚又得,我咁貪心,想樣樣都食哂,就叫你啦,哈哈甜品,最驚喜!Staff 擺上黎,唔知係咪有冰係底,係咁噴煙,好浪漫,勁多人望住個鐵塔甜品。嘩!好多唔同口味,樣樣都可以試,朱古力,cheese cak

西餐

主菜叫左牛扒,7成熟岩岩好,唔錯!

甜品,最驚喜!

Staff 擺上黎,唔知係咪有冰係底,係咁噴煙,好浪漫,勁多人望住個鐵塔甜品。嘩!好多唔同口味,樣樣都可以試,朱古力,cheese cake 我最愛!

我唔係咁飲得,所以叫左signature cocktail,honey配少少酒,都唔錯架!

2017-09-04
慶祝紀念