2017-06-03 3765 瀏覽
呢間餐廳想來好耐了,可惜未有機會,剛好同女友灣仔食飯,就想到上來,比起剛開店時既情況,依家無甘多人,晚上七點鐘到左都唔洗等位,呢到環境好好,被安排坐窗邊位,可以安心談心。食物呢到得一個牛扒餐,包法包,合桃沙律菜同牛扒。法包兩個人有六件,配上牛油好好食,可惜量太多,最後食唔囇。沙律配上合桃同沙律醋,好味好開胃。主菜牛扒要左medium, 有肉汁,份量不少,配上個個岀名既香草汁真係一流,另外配上既薯條都好好味,調味剛好,不過比較熱氣,可配上香草汁食,都好好味。我地都無叫到飲品,女侍應主動俾水我地,仲不時加水,服務好好。最後叫左cream brûlée 做甜品作結,甜品menu 唔識叫,好在侍應俾多張有相既menu 我地選,加分。食左兩個多鐘,就算食完野傾計時,侍應都不時加水,傾計好好,雖然價錢唔平,不過下次會再黎。

食物呢到得一個牛扒餐,包法包,合桃沙律菜同牛扒。

法包兩個人有六件,配上牛油好好食,可惜量太多,最後食唔囇。

沙律配上合桃同沙律醋,好味好開胃。

牛扒set
Cream  brulee