2021-07-27
太耐冇得去旅行,周不時都會想食下啲唔同國家嘅菜式🥲近排好想食辣湯麵同埋炸雞🍗所以就揀咗依間近期好火紅嘅韓國餐廳🤣🤣🤣.辣豆腐湯烏冬 $188海鮮煎餅 $118半份炸雞 香蒜蜜糖 $118+side dish sweet potato cheese sticks $28Grapefruit Ade $34.個湯烏冬冇諗過到會咁大🤣🤣佢仲有個Gas爐一直滾住,熱辣辣🤣 個湯底唔算好辣一般人應該食到!除咗烏冬之外,配料大約有豬肉片、蜆肉、八爪魚仔同埋四大嚿豆腐!提提大家記住快啲食個烏冬,避免一直煮,煮都淋晒🤣🤣海鮮煎餅見到好多人叫,覺得好吸引!煎餅嘅粉漿好少,唔會食到成啖都係粉漿!主要食到好多海鮮同埋蔥😋炸雞我要咗半份香蒜蜜糖味,同埋加咗錢要番薯芝士條😍 我幾鍾意呢一間嘅炸雞,因為佢除咗炸雞之外仲會有啲薯條薯角🤩啲薯條薯角好香脆!而炸雞就淋咗好多醬汁😋雞肉都好嫩滑!番薯芝士條食到微微嘅番薯味,不過芝士就唔算好拉絲,但口感好好😋😋飲品要咗杯西柚梳打,酸酸甜甜,解膩一流😙😙店舖嘅環境氣氛都好好,掛咗好多星星吊飾⭐️⭐️好浪漫!
辣豆腐湯烏冬 $188
海鮮煎餅 $118
半份炸雞 香蒜蜜糖 $118
Grapefruit Ade $34
辣豆腐湯烏冬
辣豆腐湯烏冬
海鮮煎餅
半份炸雞 香蒜蜜糖
飲品要咗杯西柚梳打,酸酸甜甜,解膩一流😙😙
Grapefruit ade
店舖嘅環境氣氛都好好,掛咗好多星星吊飾⭐️⭐️好浪漫!