2017-06-22 168 瀏覽
做我呢個行業收得晏 有時要同同事宵夜來來去去都系果幾度地方 真系好厭 搵下搵下見到呢間收得晏仲吾那那聲試下CWB Mtr exit C 一出對面就系喇 方便易搵 上到去一出電梯就見到個象徵我都唔例外系粉紅迷由於系openrice 己經有睇過menu 所以極速地點餐4款炸物 加青瓜咸菜新鮮熱辣炸起 吾會油有炸蠔 炸魷魚 炸魚 同炸蟹鉗覺得膩?食番啖新鮮青瓜la拉絲芝士雞翼試過系真拉到絲既 但用全隻雞翼上會食得吾方便見議用單骨雞翼整睇會更佳辣肉腸pizza 味夠濃 但吾覺有辣味且餅底較淋吾夠脆野食不過不失 但現場有多款酒 岩晒想食小小野 又想飲番一兩杯 咁咁岩又想拖靜地既朋友 服務員態度好好 好有禮貌 ser我地個靚女仲好好笑容 好nice 因為我朋友有好大個胃 所以嗌我左個摩天輪 但佢會提下我地 驚我地食吾晒但結果 全部清空

我都唔例外系粉紅迷

拉絲芝士雞翼

辣肉腸pizza 味夠濃 但吾覺有辣味且餅底較淋吾夠脆
但結果 全部清空

2017-06-20
$350 (宵夜)
  • 海之幸福摩天輪
  • 芝士拉絲雞翼