2022-08-19
尖東有眾多酒吧餐廳,這間樓上chill吧擁有室外室內用餐區,室內環境清靜,空間闊落,好適合家庭聚會,生日party ; 室外放滿唔少綠色植物,花花藤椅,打卡一流,飲吓嘢,傾吓計,最緊要係冇限時間😁😁估唔到佢嘅食物都好不錯!店員好Friendly 介紹咗兩款igable又好飲Cocktails 給我們😘😘🔸White Sangria $98(白葡萄酒/Organto Byrup/雪碧/Lime Jule/Presh Mie Prunta)白葡萄酒、雪碧、新鮮水果等,飲落清爽解渴🏖️🔸Mojito $68以蘭姆酒、薄荷、萊姆汁、碎冰、糖、氣泡水等嘅材料調製而成的Mojito,酸甜度剛好,新鮮薄荷清涼帶出酒感風味👍👍Vongole white wine sauce with Garlic bread白酒煮大大隻蜆配蒜蓉包 $288白酒煮的蜆肉好大隻,味道很清新,入口有海鮮味兼白酒香,配上新鮮蕃茄仔煮,酸甜味又能突出蜆的鮮味,真係食到唔停口,蘺著香脆蒜蓉包,吸收晒白酒忌廉汁,正呀👍👍Linguine seafood tomato sauce 茄汁海鮮闊條意粉 $288新鮮大蝦🍤魷魚🦑青口,意大利
🔸White Sangria $98
白葡萄酒、雪碧、新鮮水果等,飲落清爽解渴🏖️
🔸Mojito $68
白酒煮大大隻蜆配蒜蓉包 $288
Linguine seafood tomato sauce
茄汁海鮮闊條意粉 $288
新鮮大蝦🍤魷魚🦑青口,意大利粉口感彈牙又掛滿鮮蕃茄醬汁,美味可口😋😋
Ribeye with mixed grilled veggie
全天然肉眼扒配有機蔬菜$438
剛剛烤好全天然無激素肉眼扒,肉味濃郁,腴嫩多汁,配上新鮮有機蔬菜,簡單醬汁及海鹽,回味無窮😋😋