冇錯呀又係生日飯啊!🎂多謝朋友仔。帶我嚟呢間餐廳,環境舒服,食物又好食,仲有露天海景位!只係員工比較大頭蝦 🦐但Nice嘅 食完野可以行吓海濱長廊,又可以去Donki shopping正!好開心呀!下次會再嚟!因為想keep ft食light D,我揀咗個APPETIZER,CRAB MEAT AVOCADO BOAT蟹肉牛油果船🥑$98加$38 升級套餐 UPGRADE TO SET精選餐湯•牛角包•任選飲品我揀咗 吉桂花火焙烏龍朋友仔揀咗 套餐A:2頭盤+1主菜+珍珠飯一+餐湯 +伯爵茶二(有好多選擇架!睇吓餐牌就知啦)佢揀咗 春卷、鷹嘞豆鮮蝦沙律露、鹽燒三文魚鰭$ 82認真講!我覺得個🥑蟹肉牛油果船口真係好好食!賣相又靚!最後叫咗個Cream Brolee Cake • $48寫Happy Birthday to Ena 💕禮成 *Happy Birthday Brunch!
冇錯呀
又係生日飯啊!🎂多謝朋友仔。

帶我嚟呢間餐廳,環境舒服,食物又好食,仲有露天海景位!

只係員工比較大頭蝦 🦐

桂花火焙烏龍

我揀咗 吉桂花火焙烏龍

朋友仔揀咗 套餐A:
2頭盤+1主菜+珍珠飯一+餐湯 +伯爵茶二
(有好多選擇架!睇吓餐牌就知啦)
套餐A: 2頭盤+1主菜+珍珠飯一+餐湯 +伯爵茶二 (有好多選擇架!睇吓餐牌就知啦⑤) 佢揀咗 春卷、鷹嘞豆鮮蝦沙律露、鹽燒三文魚鰭

佢揀咗 春卷、鷹嘞豆鮮蝦沙律露、鹽燒三文魚鰭

認真講!我覺得個🥑蟹肉牛油果船口真係好好食!賣相又靚!

最後叫咗個Cream Brolee Cake • $48
寫Happy Birthday to Ena 💕
禮成 *
Happy Birthday Brunch!
慶祝紀念
生日