2024-01-04
將軍澳🇭🇰 海旁型格pet friendly cafe🐩.放假最岩帶埋狗狗去將軍澳海旁chill下,食過呢間cafe兩次 係 @heysonuts 嘅姊妹店,覺得幾好食,餐廳主色用左橙色同黑色 好有美國hip hop型格風,好岩打卡😆.🔸雞肉蝦餅漢堡配薯條 $𝟏𝟑𝟖超型嘅黑色burger😎 薯條份量都好多~雞肉蝦餅好厚 啖啖肉🍔.🔸廚師拼盤 $𝟏𝟒𝟖有炸口水雞、雞軟骨、水牛雞翼、炸生蠔🦪 幾抵食,有晒唔同種類嘅小食可以happy share.🔸白松露油野菌貓耳朵意粉 $𝟏𝟏𝟖好鐘意食貓耳朵意粉😽 口感彈牙,每一粒意粉都好掛汁好juicy 仲有淡淡松露香味😊.🔸龍蝦汁蟹肉意大利飯 $𝟏𝟔𝟖龍蝦汁味唔係好出,但係蟹肉就好夠!建議share食,一個人食會有啲膩.🔸招牌骯髒意大利芝士餅 $𝟖𝟐Tiramisu口感綿密,食落每啖都好香好滿足😚.📍GoNuts.🗺️將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖..#mytaste_cafe#mytaste_西餐#mytaste_將軍澳
🔸雞肉蝦餅漢堡配薯條 $𝟏𝟑𝟖
🔸廚師拼盤 $𝟏𝟒𝟖
🔸白松露油野菌貓耳朵意粉 $𝟏𝟏𝟖
🔸龍蝦汁蟹肉意大利飯 $𝟏𝟔𝟖
🔸招牌骯髒意大利芝士餅 $𝟖𝟐
Tiramisu口感綿密,食落每啖都好香好滿足😚
📍GoNuts.
🗺️將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖
#mytaste_cafe