2020-06-16 176 瀏覽
那間位於尖沙咀海港薈樓上舖嘅酒樓!地方位置相當唔錯!酒樓裹面可以觀望到尖沙咀全個海景!十分之吸引一望無際!。至於食物方面:黑毛豬叉燒腸:腸粉皮十分之嫰滑!夾落口又唔會易爛十分之正!D黑毛豬叉燒咬入口好有口感!又唔會有雪味非常之新鮮!味道濃郁真係唔錯😋😋😋!。黑毛豬叉燒包:叉燒包咬入口軟綿綿!食入口唔會太過腍!叉燒係用黑毛豬制造!肉質完全冇雪味!肉質十分之鲜味好有口感!味道恰恰好!十分之好好味!。翡翠蝦餃王:皮簿透明軟绵绵!蝦肉爽口又彈牙味道又夠!食入口又有口感真係唔錯😋😋😋!。.拍青瓜海哲:青瓜入哂味又爽口!又唔會過腍軟硬適中!味道恰恰好!海哲都唔錯爽口又彈牙!烟烟靱靱真係唔錯!。蛋白杏仁茶:味道好香杏仁味!又唔會過甜!蛋白食入口感覺好幼滑!十分之唔錯又滋潤皮膚的效果!相當唔錯!。價錢方面一般

至於食物方面:

拍青瓜海哲:

蛋白杏仁茶:

價錢方面一般
2020-06-15
15 分鐘 (堂食)