2023-09-24 96 瀏覽
今次因為去左喜來登酒店玩就係佢地酒店裡面既餐廳食飯。💸$709 💁🏼‍♀️人均$300-350整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆食物質素唔錯,又得一個set咁叫,但又唔會好Hea咁整😎。服務態度:★ ★ ★ ★ ☆服務員既態度有禮物,會好密換碟。環境氣氛:★ ★ ★ ★ ☆環境設計幾靚,有海景睇。🥯食物方面和牛漢堡$258和牛漢堡嘅和牛有得選擇幾成熟,而我哋揀咗五成熟🤤。和牛味道好香,好冧,份量上啱啱好係一個人嘅食量,唔會太大個食唔晒。🥯食物方面Weekend brunch set $348我哋嗌咗一個set有前菜、主食同甜品前菜:水煮蛋配烘英式鬆餅+$25 煙三文魚炒蘑菇炒蘑菇好香配埋水煮蛋食,口感都好好,味道好夾😆。主菜:火腿芝士雞胸配沙律菜 雞胸一d都唔馬虎,雞胸表層食到醃好嘅蕃茄醬味,裏面有芝士火腿。口感非常好,味道都有芝士既層次味🥹。唔會有雞胸乾癟既感覺。甜品:新鮮水果乳酪甜品好靚好適合打卡,食左好多食物之後黎番個乳酪,可以清下口腔既油膩😎。
今次因為去左喜來登酒店玩就係佢地酒店裡面既餐廳食飯。

💸$709 💁🏼‍♀️人均$300-350

整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆
食物質素唔錯,又得一個set咁叫,但又唔會好Hea咁整😎。

服務態度:★ ★ ★ ★ ☆
服務員既態度有禮物,會好密換碟。

環境氣氛:★ ★ ★ ★ ☆
環境設計幾靚,有海景睇。

🥯食物方面

和牛漢堡$258

🥯食物方面
Weekend brunch set $348
我哋嗌咗一個set有前菜、主食同甜品

前菜:水煮蛋配烘英式鬆餅+$25 煙三文魚炒蘑菇
炒蘑菇好香配埋水煮蛋食,口感都好好,味道好夾😆。

主菜:火腿芝士雞胸配沙律菜

甜品:新鮮水果乳酪