2021-04-02 284 瀏覽
東涌呢個位開咗好多唔同幾靚餐廳,環境非常好👍🏻靚靚地~餐廳仲要望到海景,非常正😍餐廳環境大、服務唔錯,而且播住音樂非常chill😌我哋首先叫咗飲品~▶️Tropical punch$75🍹有熱情果味,酸酸地好fresh▶️Jasmine & Rose ice tea$75🍸飲品清清地帶有少少玫瑰茶香叫完飲品,就上麵包籃🥖有四件麵包,麵包暖暖地,有牛油及醋,麵包軟熟,味道唔錯。▶️Bone marrow & toast $128牛骨髓吐司呢個牛骨髓面上有啲油及香料調味,將啲牛骨髓放上多士上邊食,味道有油香,好食😋 ▶️Westholme Australian Wagyu Tenderloin M5 8oz $398 澳大利亞和牛柳叫咗Medium rare ,red wine source~呢個牛柳本身已經好夠味,就算唔點任何汁都相當好食😎肉質夠林,又有牛香味,我覺得個紅酒汁亦都相當之夾。另外可以隨個人喜好加芥辣,配菜揀咗完條燒粟米🌽燒得幾香,粟米夠甜。▶️Tagliatelle $158 意大利手工全蛋幼扁麵呢個手工意粉🍝麵質夠爽,調味幾好食~配有啲煙肉夠鹹香,仲有啲菇。整體清得來又有調味,麵質

我哋首先叫咗飲品~

▶️Tropical punch$75🍹
有熱情果味,酸酸地好fresh

▶️Jasmine & Rose ice tea$75🍸
飲品清清地帶有少少玫瑰茶香

▶️Bone marrow & toast $128
牛骨髓吐司

▶️Tagliatelle $158 意大利手工全蛋幼扁麵
呢個手工意粉🍝麵質夠爽,調味幾好食~配有啲煙肉夠鹹香,仲有啲菇。整體清得來又有調味,麵質好食!

呢度嘅環境非常好,食物又唔錯,係一個用餐好地方🍴