2023-07-22 291 瀏覽
今日同朋友兩個人嚟試下開左冇幾耐嘅新餐廳,佢就係喺尖沙咀嘅vista。我哋有book枱,所以藍牙仲有個前菜餸,真係好好彩。我哋因為夜晚去食,所以望住個維港景好有氣氛,加上現場播放嘅音樂,食得特別投入。環境方面景色就冇得彈,但係略嫌位置空間太少,兩個人食嗰張飯枱相對較細,感覺上同隔籬枱近私隱度較低。個黑松露豬扒好出色,職員現場泡啲黑松露落去豬扒打卡真係一流。龍蝦意粉都好出色,好入味,但係份量較少。個牛肉他,他又係職場有職員幫你調配味道,又係好適合打卡。我哋仲叫咗個Tiramisu做甜品,當然又係唔少得有職員即場幫整。綜合成間餐廳,環境同氣氛都算唔錯,價錢相對較高,但係如果你想望住個維港食飯就可以揀呢間餐廳,鍾意打卡嘅你相信一定唔會失望。

龍蝦意粉都好出色,好入味,但係份量較少。

個牛肉他,他又係職場有職員幫你調配味道,又係好適合打卡。