2020-08-02
抗疫提示⭐️餐廳現在只接受外賣order🏠▶︎ Lake $54 ❤️ (Blue)賞心悅目的海洋藍色🌊顏色好靚😍荔枝配搭新鮮薑汁~好好飲😝有驚喜💕完全唔會覺得古怪!甜甜地既小清新小提示: 必須必須!攪勻先飲🥂▶︎ Growthring $54 (Red)同樣係荔枝味既飲品~襯益力多同梳打🍹夏日炎炎飲乳酸味既野岩哂!酸甜又冰凍🥶好降溫😛︎▶︎ 黑糖麻糬焙茶忌廉卷蛋 $62 (好似係) ❤️❤️不要講笑😳呢個卷蛋 好 出 色!麻糬口感好煙韌💕拉拉扯扯的感覺~蛋糕的焙茶味香濃😍重點係搭配既忌廉帶有突出奶油味😎忌廉同焙茶蛋糕既味道發揮得非常之好😗私心必食推介💖味道 🌕🌕🌕🌕環境 🌕🌕🌕🌕價錢 🌕🌕🌕🌗服務 🌕🌕🌕🌕回頭率 🌝 8.5/10整體:餐廳另一部分係家品店~空間感十足🎐簡約舒適路線🏠而且設有露天座位☀️幾chill~飲品同蛋糕既味道有小驚喜🥰價錢中上💵而質素吸引到小編回頭😉
餐廳現在只接受外賣order🏠
▶︎ Lake $54 ❤️ (Blue)
小提示: 必須必須!攪勻先飲🥂
▶︎ Growthring $54 (Red)
︎▶︎ 黑糖麻糬焙茶忌廉卷蛋 $62 (好似係) ❤️❤️
味道 🌕🌕🌕🌕