2018-01-24 121 瀏覽
一入門口就見海洋風,貫徹野玩系列的玩味風格,具陽光與海灘的氣息,店內更以管作裝潢,環境頗寬敞舒服。另設有小朋友的遊戲區,很適合一家大細來用餐。先來熱辣辣餐包,不同口味的.....再叫一打生蠔做頭盤,有兩杯飲品送,生蠔好新鮮,中等size,肥美,爽口,淡淡既海水味,creamy!是日餐湯為南瓜湯,好皇南瓜味,質感creamy,入口香滑。夏威夷風味手造薄餅 (8寸)pizza餅底有點像餅乾,不像美式般厚實,口感不夠香脆。 厚厚的芝士,可以造出拉絲效果,芝香濃郁主角:雙重芝士汁焗龍蝦海鮮拼盤超大龍蝦,肉夠扎實彈牙,拆開個蝦頭啲膏多到呢!海鮮拼盤有2個汁可以揀,我地就揀左雙重芝士汁。餐廳好貼心,會提供手套,圍巾同夾,方便客人進食。另外個拼盤仲有2隻大蝦、青口同埋海蜆,全部都好新鮮,但蜆有小小沙,D海鮮同芝士一齊焗,所以芝士味重得黎又帶淡淡海鮮鮮味,真係雙重口感,甚是滋味。當晚仲有精神的live music, 滿足味蕾之餘,令氣氛更加輕鬆、熱鬧。

先來熱辣辣餐包,不同口味的.....

是日餐湯為南瓜湯,好皇南瓜味,質感creamy,入口香滑。

夏威夷風味手造薄餅 (8寸)

主角:雙重芝士汁焗龍蝦海鮮拼盤

2018-01-10
5 分鐘 (堂食)