今日我地來到海港城食川菜,其實地址比較難搵既,佢o係廣東道Apple 附近啦,千其唔好去左海皮o個邊,其實佢雖然坐落海港城,但價錢一d都唔貴wo,環境又舒服,加埋個紅色水晶燈 ,請客自食都一流!魚香蝦球呢個蝦球一d都唔似魚香wo,因為個汁係黃黃地既,食落蝦球好彈牙,值得試既雲南白肉食落去一片片肥瘦適中,少少辣辣地,我鍾意做底既青瓜口,俾我清哂夫妻肺片呢個可以唔駛叫 ,好咸呀酸菜魚呢個食落去 ,酸辣度適中,魚片感覺有咬口,唔係 cheap cheap魚,所以可以叫既總體來講75分啦價錢取勝 食物都唔差 環境舒服@點一龍#點一龍 #foodie #food #海港城 ..#sushitessa #asianfood #sushiman #sushiart #sushilife #loveit #asian #sushilovers #sushiporn #sushis #food #sushishop #sushibar #sushinight #sushi #sushilover #rolls #wasabi #japanese #japanesefood #sashimi #tas

魚香蝦球

雲南白肉

夫妻肺片
呢個可以唔駛叫 ,好咸呀

酸菜魚

總體來講75分啦

價錢取勝 食物都唔差 環境舒服

@點一龍

#點一龍 #foodie #food #海港城
#sushitessa #asianfood #sushiman #sushiart #sushilife #loveit #asian #sushilovers #sushiporn #sushis #food #sushishop #sushibar #sushinight #sushi #sushilover #rolls #wasabi #japanese #japanesefood #sashimi #tasty #sushiroll #sushidate #sushine #nigiri #sushitei