灜豐放題料理係日式mix泰式嘅放題。初嚐灜豐嘅目的好簡單,就係要試下佢個海膽帶子同生蠔!大家留意,任食海膽帶子同美國生蠔係要加$88。平時食放題都會先叫一大盤刺身,黎到灜豐就唔同玩法啦,一開波就先試佢嘅海膽帶子同生蠔。🔥老實講,放題嘅海膽,食落唔腥臭當贏。驚喜嘅係,呢度嘅海膽係入口creamy,且帶微微鮮甜。加上帶子厚肉大粒,驚喜地出色!🔥蠔就中規中矩,尚算有口感。任食唔會要求多多,起碼唔會細細隻。絕對係回本位之一🤣🔥唔單止係試下咁簡單,係要一試再試,食完又食!🔥再黎到刺身,有三文魚油甘魚,珍寶赤蝦,馬刀貝,北海道海螺,八爪魚,泰式生蝦,鮑片,希靈魚,象拔蚌,白玉豚🔥正常放題應有質素,溶雪做得唔錯,唔會腥。珍寶赤蝦有驚喜!真。珍寶。又爽口😋🔥瀛豐放題係mix泰國菜,梗係試埋。我就好鍾意食金邊粉,一於試試佢手勢。外表ok!除左無加蝦同偏咸外,其他配料都足,都可以接受!🔥放題另一必試就燒菠蘿,好似會解下滯😂即叫即燒,上枱出煙,入口爆汁,正!🔥食放題驚遇到漏單問題,呢間就無發生,我兩個人去食,叫一打蠔就上一打蠔,一打海膽帶子就黎足一打。成餐飯encore左好幾次😂真係主要食蠔同海膽帶子。🔥待
灜豐放題料理係日式mix泰式嘅放題

美國生蠔

🔥唔單止係試下咁簡單,係要一試再試,食完又食!

刺身拼盤

珍寶赤蝦

泰式炒金邊粉

出煙燒菠蘿

🔥待應十分好客。我係星期四嘅夜晚去食嘅,可能人流唔多嘅關係,待應唔止一次話我可以坐耐啲,食多啲,可以食到凌晨2點!😂 多謝哂,但我真係已經好飽好滿足😛

Feast Level: 🔥🔥🔥🔥/5
2019-03-14