2008-09-01
終於的起心肝去試半島今佐,雖然唔係平,不過一世人豪一次啦。其實buffet形式係刺身﹑熟食同甜品生果任食,手卷﹑湯麵任order,再每人可選一個main course同2球ice cream,我地既main course有照燒牛肉or天婦羅,份量好少,不過真係好好味~另外,今次海膽唔係一底底上,只係用青瓜托底,真係有d失望,不過不斷強調無限量供應,真係好好味。魚生好新鮮,仲有我最愛既帶子,正~~熟食我無咩食到,不過有蟹﹑煎銀雪魚﹑炸蝦丸(好似)﹑蒸水蛋﹑麵鼓湯﹑雞軟骨﹑抄野菜,由於無食,所以不能評評。甜品都好正,水晶糯米茲ok,食到一半先開始出cake,我只係試左一款tart,超勁好味,好似叫咩咩蜜桃撻,諗起都想再食。ice cream有柚子﹑綠茶同紅豆,我唔食紅豆,點知佢比錯左我,咁又照食啦,都覺得好味,真係晌日本食果d味咁,最後好飽都食晒。
魚生好新鮮,仲有我最愛既帶子,正~~