2023-06-30 85 瀏覽
ෆ 海街丼 ෆ 又食日本嘢啦~🍱今次試咗極上海寶丼呢個丼飯真係好豐富好足料✨有章魚、穴子、蛤蜊、真雪蟹、海膽、甜蝦同埋三文魚子🍣海鮮嘅鮮味同口感都好出色,食落去真係好享受😋我特別鍾意啲海鮮同飯粒完美結合嘅感覺🤣一口咬落去,真係感受到幸福🫶🏻再嚟講蟹吞拿魚蓉丼啦🍚味道真係好獨特。蟹肉嘅甜味同吞拿魚蓉嘅鮮味好完美咁融合埋一齊食落去真係有種特別嘅風味( ⸝⸝•。•⸝⸝ )每一口都可以感受到蟹肉嘅鮮美同吞拿魚蓉嘅綿密口感,真係令人回味無窮∞如果你鍾意蟹肉同吞拿魚嘅話,你一定要試試呢個蟹吞拿魚蓉丼🐟鮮嫩多汁,別有風味!一試成主顧!🍣😋ෆ 推介菜式 ෆ 極上海寶丼呢個丼#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先 #海街丼 #極上海寶丼 #蟹吞拿魚蓉丼 #美食探險 #令人驚
ෆ 海街丼 ෆ

又食日本嘢啦~🍱

今次試咗極上海寶丼呢個丼飯真係好豐富好足料✨
有章魚、穴子、蛤蜊、真雪蟹、海膽、甜蝦同埋三文魚子🍣

海鮮嘅鮮味同口感都好出色,食落去真係好享受😋

再嚟講蟹吞拿魚蓉丼啦🍚

食落去真係有種特別嘅風味( ⸝⸝•。•⸝⸝ )

如果你鍾意蟹肉同吞拿魚嘅話,你一定要試試呢個蟹吞拿魚蓉丼🐟

鮮嫩多汁,別有風味!一試成主顧!🍣😋

ෆ 推介菜式 ෆ
極上海寶丼呢個丼

#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先 #海街丼 #極上海寶丼 #蟹吞拿魚蓉丼 #美食探險 #令人驚艷