2023-05-11 599 瀏覽
本身出發去下長沙之前 已經喺網上面search左有咩餐廳食☺️見到好多人都會推介呢間bathers11點左右去到人唔多 但係全部都係外國人😯本身想坐海邊位影下相 因為之前上網見到話係先到先坐唔知係咪後尾太多人要求 依家要book定先可以坐🥹同朋友兩個人食量都不大 所以就淨係叫咗個Fritto Misto💰350(3 king prawns, white bait, soft shell crab, sait pepper squid & sweet potato fries )本身都聽講過佢啲嘢食係比較大份上台之後 好彩我哋兩個淨係叫咗一份一睇就知係二人份量🫢新鮮炸起🔥全部熱辣辣🦑🦐🦀其實全部都好食但佢個魷魚✨食落有驚喜!!係超冧身 完全唔會韌至於嘢飲就叫咗Vanilla skyErr如果下次再去我會叫其他🤣
本身出發去下長沙之前

上台之後 好彩我哋兩個淨係叫咗一份
一睇就知係二人份量🫢
新鮮炸起🔥全部熱辣辣🦑🦐🦀

其實全部都好食
但佢個魷魚✨食落有驚喜!!
係超冧身 完全唔會韌

至於嘢飲就叫咗Vanilla sky
Err如果下次再去我會叫其他🤣

Fritto Misto, 3 king prawns, white bait, soft shell crab, sait pepper squid & sweet potato fries

2023-05-05