2021-04-27
呢間Cafe既位置超級好🥰 啱啱好係黃埔海邊 對住海超級開揚🏖️ 仲要裡面純白色既裝修好簡約好IGable📷慢慢嘆個咖啡食個Brunch Weekend 超舒服😚⭐️ All Day Breakfast 🌤賣相比較西式既All day Breakfast 同時比起一般Cafe 高質不少💕炒蛋嫩滑煙肉香脆但唔會油淋淋🍳 同時蔬菜例如大啡菇🍄番茄仔🍅都有烤過的香氣🔥唔會好頹一陣草青味 迷你Avocado toast份量不多但好Fresh🥑 最出色係Potato Gratin🥔 超級Creamy 同時仲食到一片片薯仔既口感🤩⭐️ Beef Cobb Bowl 🥗同樣係比較輕食既選擇👍🏻但係並不平凡😋 牛肉粒非常嫩滑唔會老🥩 沙律碗仲要南瓜 🎃無花果同牛油果 Fresh得黎口感都好豐富🌱 最正係唔會覺得淨係食菜好寡🤗 因為撈埋半熟蛋汁同埋黑醋別有一番風味🐻⭐️ Dirty ☕️最後當然要嘆杯啡啦🤪 咖啡味好香濃 唔會太酸 如果奶味更香濃🥛更有回甘會更好
⭐️ All Day Breakfast 🌤
⭐️ Beef Cobb Bowl 🥗